• Lekker met je hond op stap in eigen land

Voorwaarden DogWalkTrail

 
DogWalkTrail
 
Tauernweg 5
5721 Piesendorf (Walchen)
Oostenrijk

B van Leeuwen
IBAN code: AT74 3500 0000 0401 9436
BIC: RVSAAT2S

BTW Nr DogWalkTrail. : ATU 56614934

+43 6767601022
+43 6766267910

www.dogwalktrail.com
info@dogwalktrail.com
 
Voorwaarden DogWalkTrail:
 
• Wij raden u aan uw hond en u zelf goed te verzekeren voor uw reis. Denk hierbij aan reis-, ongevallen-, aansprakelijkheids-, ziektekosten- en annuleringsverzekering. Houdt er rekening mee dat niet alle reisverzekeringen alle (buitensport)activiteiten dekken. Check dit bij uw (reis)verzekeraar.
 
• U bent zelf aansprakelijk voor de schade die u of uw hond aan derden of aan materiaal van derden toebrengt. Met veel verschillende honden is het soms moeilijk voor de honden om in de roedel hun plaats te vinden. Dit kan in enkele gevallen problemen opleveren. DogWalkTrail hanteert strikte veiligheidsnormen, doch deelname aan onze reizen, programma's en activiteiten geschiedt ten allen tijden op eigen risico. DogWalkTrail kan derhalve op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor materiële schade en/of lichamelijk letsel, ontstaan binnen de tijdsduur van uw arrangement.
 
• De activiteiten uitgevoerd door DogWalkTrail zijn aangepast aan een zodanig niveau dat een ieder, met gezonde lichamelijke conditie in staat wordt geacht dit naar behoren te kunnen uitvoeren. Dit geldt evenzeer voor de honden. Mocht u of de hond een medische aantekening hebben dan bent t u dit verplicht op de bevestiging aan te geven!
 
• Omdat u met de hond op vakantie gaat dient u bij de dierenarts de laatste stand van zaken na te vragen betreffende  de verplichte rabiësvaccinatie voor Oostenrijk en België en vraag welke inentingen de hond eventueel nog meer nodig heeft. Denk aan uw tekenspray/behandeling en aan een kennelhoest enting. Wij stellen een goede anti vlo-behandeling verplicht. U bent ook verplicht te melden indien uw hond een besmettelijke ziekte heeft. Dit om onze andere honden gasten te beschermen. Vergeet niet uw inentingsboekje/dierenpaspoort mee te nemen naar het buitenland.
 
In de op de na uw boeking toegestuurde bevestiging en factuur staan alle bijkomende kosten vermeld voor eventuele schoonmaakkosten en toeristenbelasting. Deze kunnen eventueel nog veranderen omdat een door ons gebruikte accommodatie of de gemeenten nieuwe tarieven gaan hanteren. Deze veranderingen zijn minimaal maar zodoende kan het bedrag dus afwijken van wat op uw bevestiging/website staat vermeld. Omdat de vele door ons gebruikte accommodaties verschillende tarieven hebben voor schoonmaakkosten en toeristenbelasting, de ene accommodatie het in zijn prijs heeft verwerkt en de andere niet hebben wij deze kosten uit de prijs gehaald een innen wij deze voor alle accommodaties apart a contant hier ter plaatse. Deze bedragen worden dus 100% doorgegeven aan de betreffende accommodaties.
 
• U kunt bij DogWalkTrail een Annuleringsregeling afsluiten voor het geval u vanwege ziekte van uw hond dient te annuleren.
 
Deze annuleringsregeling geldt uitsluitend voor de hond. Voor het bedrag van 5% van uw totale reissom kunt u kosteloos annuleren indien uw hond om medische redenen niet kan deelnemen aan de reis en u daardoor genoodzaakt bent uw reis te annuleren. U dient bij annulering wel een medische verklaring (attest) van uw dierenarts te overleggen.
Let wel deze regeling betreft geen annuleringsverzekering en is slechts van toepassing op bovenstaande situatie en derhalve niet op deelnemende personen aan de reis. Wij raden u te alle tijde aan om voor alle personen een annuleringsverzekering (en vanzelfsprekend ook een reisverzekering) af te sluiten. Mocht u deze regeling willen afsluiten dan dient u dit aan te geven op het reserveringsformulier. Op een later tijdstip de annuleringsregeling afsluiten is niet mogelijk.
 
Annuleringsvoorwaarden:
• Bij annulering tot 6 weken voor aankomst brengen wij u 25% van de totale reissom in rekening.
• Bij annulering van 6 tot 4 weken voor aankomst brengen wij u 50% van de totale reissom in rekening.
• Bij annulering vanaf 4 weken voor aankomst brengen wij u de totale reissom in rekening.
 
Annulering door de organisator
• Bij onvoldoende inschrijvingen voor een bepaald programma (vermeld bij elk programma) houdt DogWalkTrail zich het recht voor een programma te annuleren. DogWalkTrail kan dit doen tot 4 weken voor aankomst. Vanzelfsprekend stellen wij u een alternatief programma voor. Indien u hiermee niet akkoord gaat zal DogWalkTrail de totale reissom terug storten.
 
• Stamgasten korting. Omdat we steeds meer samenwerken met derden is het voor ons niet meer mogelijk een kortingspercentage te geven op de reizen. Vanzelfsprekend willen we wel onze stamgasten belonen voor hun trouw.  Je kunt per mail vragen om de stamgasten korting bon. Deze bon ter waarde van € 12,50 p.p. kun je inleveren op een extra optionele wandeling tijdens een dogmountainexperience week in Oostenrijk. Je bent stamgast als je al 3 x bij ons te gast bent geweest.  Deze korting geldt alleen in Oostenrijk en is geldig voor de optionele activiteiten. De korting is niet geldig op de accommodatiehuur, ons winkeltje of groepsweken. Wel mag iedere stamgast komen grabbelen in onze stamgasten grabbel ton. Dus mocht je geen interesse hebben in de korting bon dan kun je kiezen om te grabbelen.
 
• Alle foto's die DogWalkTrail gemaakt heeft of die u ons toestuurt worden gebruikt op de site of facebook pagina's van DogWalkTrail. Mocht u daar een probleem mee hebben dan vragen wij u dit vooraf al bij uw boeking te vermelden. Indien u niet aangeeft hier tegen bezwaar te hebben stemt u toe met het gebruik van de foto’s. Natuurlijk respecteren wij u wensen wanneer u dit liever niet wilt. De foto’s worden uitsluitend gebruikt op de website, flyers en banners, Instagram, Twitter en facebook pagina’s van DogWalkTrail.
 
•  DogWalkTrail heeft het recht om bij het abseilen en in uitzonderlijke gevallen ook bij het kanovaren de baas zonder hond te laten deelnemen aan deze activiteit. Dit in het geval wanneer wij denken dat of de hond te veel stress op loopt of het gevaar dat de baas niet meer veilig is. U kunt natuurlijk dan ook besluiten in het geheel niet mee te doen met de activiteit en vanzelf sprekend krijgt u voor dit deel van de activiteit dan geld terug gestort.
 
Voorwaarden DogWalkTrail
Terug naar boven