• Lekker met je hond op stap in eigen land

Waar verblijven we tijdens
DogWalkTrail weekenden

 
Camping Pont de Deulin
  
Een gezellige kleine camping gelegen net buiten het gehuchtje Deulin nabij Hotton. De camping ligt direct aan de Ourthe een mooi riviertje dat dwars door de Ardennen stroomt. Op deze camping verblijven wij meestal op het groepsveld. Hier hebben we alle ruimte om met onze groep en de honden te kamperen.

DogWalkTrail heeft een teepee tent van Bergans of Norway als groepstent. Deze groepstent is een grote teepee waar je gezellig op een kussentje met elkaar rond een lage tafel op de grond zit bij koud weer met het kacheltje aan... Buiten staat een Tarp (groot tent doek) waar we bij mooi weer lekker buiten kunnen zitten.
  
De camping heeft de beschikking over eenvoudig sanitair, een kantine en terras. Indien je niet op het groepsveld wenst te staan is er de mogelijkheid om zelf een plaatsje te reserveren op de camping. Dit geldt ook voor een caravan of camper.
 
Waar verblijven we tijdens DogWalkTrail weekenden
 
Herberg Ami
  
De herberg van AMI is gelegen op een prachtig mooi terrein nabij het meer van Nisramont. De accommodatie is basic maar wel met een knipoog want je hebt wel beschikking over een warm bed. Je overnacht op een slaapzaal met als verwarming een echt houtkacheltje... Naast de slaapzaal is een gemeenschappelijke ruimte met daarin keuken, douche en toilet. Voor de liefhebbers is er ook een buitendouche en wc!! Op sommige weekenden zullen we op het veld van AMI ons kamp opzetten.
 
Waar verblijven we tijdens DogWalkTrail weekenden
 
PBO

Op het terrein bij het buitensport centrum zullen we ook af en toe een nachtje door brengen. In een grote Indianen teepee of in groepstenten direct aan de Ourthe. Het terrein beschikt over douches en toiletten.
 
Waar verblijven we tijdens DogWalkTrail weekenden
 
Chalet Pidoux

Chalet Pidoux is een zeer sfeervol chalet middenin de bossen van de Ardennen.
Dit volledig houten huis is van alle gemakken voorzien. Compleet ingerichte keuken en knusse woonkamer. Er zijn meerdere slaapkamers aanwezig en natuurlijk bijpassende luxe sanitaire voorzieningen. De ruime tuin is volledig omheind zodat de honden lekker door de tuin kunnen dwalen.
 
Waar verblijven we tijdens DogWalkTrail weekenden
 
La Ferme de Werpin
  
La Ferme de Werpin is een compleet gerenoveerde Ardense boerderij. In de boerderij zijn sfeervolle appartementjes gemaakt geschikt van 2 tot 10 personen. Alle appartementjes beschikken over een eenvoudige keuken en sanitaire voorzieningen. Naast deze appartementen is er een leuke gemeenschappelijke ruimte met serre met prachtig uitzicht op de heuvels! Rondom de boerderij lopen geitjes, varkens en paarden. Buiten vindt je ook nog eens mooi terras.
 
Waar verblijven we tijdens DogWalkTrail weekenden
 
Domaine du Chien

Wilt je toch liever zelf je accommodatie regelen en met ons activiteiten boeken dan is Domaine du Chien een prima alternatief. Eenvoudige hond vriendelijk Bed&Breakfast. Alle maaltijden zijn vegetarisch en op basis van biologische producten. Kamers zijn eenvoudig en erg gezellig en vooral hond vriendelijk ingericht!
 
Waar verblijven we tijdens DogWalkTrail weekenden
 
Chalet Monsieur Nips

Monsieur Nips is een prachtig appartement in een chalet. Er is plaats voor 6 personen. Een gezellige woonkeuken, mooie buitenplaats is met eettafel en bbq. Onder het chalet is een gemeenschappelijke ruimte.
 
Waar verblijven we tijdens DogWalkTrail weekenden
 
Daarnaast maken we gebruik van nog meer hond vriendelijke chalets in deze prachtige omgeving.
Terug naar boven